Zsóka
zsóka

Márkusz Zsóka
Craniosacralis terapeuta
CST I-II CST T
SER I CSP

Visszajelzések

Kedves Zsóka!

Köszönjük Zoltán agyrázkódásával kapcsolatos hathatós segítségét!
Miután megtörtént a baj, kórházba vittük, készült CT, MRI vizsgálat, pár napig bent is tartották, majd szervi elváltozás nélküli diagnózissal engedték haza. Ennek ellenére állandóan fejfájásra panaszkodott, ami nem látszott érdemben enyhülni azután sem, hogy a körzeti orvos felírt fájdalomcsillapítót. Fiunk közel három heti küszködése után kerestük fel Önt, és két kezelés után gyermekünk panaszmentes lett. Őszinte hálával tartozunk Önnek, és örülünk, hogy tudomást szereztünk ezen új módszer létéről.
Zoltán szülei

 

Kedves Márkusz Zsóka!

Édesanyám hirtelen halála okozta mély fájdalmam miatt olyan pánikbetegség lett úrrá rajtam, ami miatt lassan képtelen voltam a korában megszokott életemet élni. Fel kellett hagynom az autóm használatával, sőt, időnként komoly nehézséget jelentett egy forgalmas úton átmenni a zebrán. Egy ismerősöm javasolta, hogy az általa már megismert craniosacralis terápiát próbáljam ki, állítólag ilyen panaszra is jó. Ekkor kerültem Önhöz, és a csendes, megnyugtató környezetben végzett kezeléseinek hála, pár hét elteltével már éreztem, csökken a feszültség, kezdek visszatérni a régi kerékvágásba. Köszönettel tartozom Önnek, és mivel megtudtam, mi mindenre alkalmazható még az Ön módszere, családomban, ismerőseim körében is terjeszteni fogom.
Zsuzsa néni

 

 

“Nagyon köszönöm Magának, hogy olyan jól és hamar kikezelte a fülzúgásomat. Évek óta bajlódtam vele, sok orvos megvizsgált, de a panaszom azután múlt el, hogy Ön kezelt párszor. Mondtam a lányomnak is, aki rövidesen fel fogja hívni Önt.”
Üdvözlettel, Z. Árpád, Budakalász

 

“Három éves kisfiamnak, Beninek pici korától kezdve érzékeny volt a füle. Ha náthás lett, biztos lehettem, hogy hamarosan a középfül gyulladás is megjelenik. Ősszel belecseppentünk az első betegségbe, és szinte tavaszig váltották egymást a bajok. Ezek közül a fülfájás volt a legkínzóbb, éjszakákat virrasztottunk. Sokféle módszert kipróbáltunk, egyik-másik enyhítette a fájdalmakat. A sógornőm hívta fel a figyelmemet a craniosacralis terápiára, éppen akkor hallott róla. Veszíteni valónk nem volt. A közelben találtunk Zsókára és heti rendszerességgel járni kezdtünk a kezelésekre.  A második alkalom után úgy éreztem, Beni kevésbé nyűgös, nem fáj annyit a füle. A negyedik kezelés után a légutak tartósan felszabadultak, az orrszívót hosszú idő után nem kellett használnunk, a fájdalmak is megszűntek. Ismétlő kezelésekre biztosan fogunk jelentkezni, mert a craniosacralis kezeléstől Benedek sokkal nyugodtabbá vált és Zsókát is nagyon megkedvelte, várja a vele való találkozást.”
Nógrádi Edit, Bp.

hozzáadása a könyvjelzőkhöz
Aktuális oldal felvétele a könyvjelzők közé